Website over hardsteen marmer leisteen vloer
Door eigen import
en online verkoop
is uw vloer tot wel 40% goedkoper!
Maak nu online uw offerte aan!

Marmer

Alle informatie over marmer

Marmer is een kalksteen die is gemetamorfeerd, wat bestaat uit puur calciumcarbonaat. De verschillende soorten marmer hebben dichte eenheden die tussen de 2.5 en 2.8 liggen. Vanwege zijn mooie en prachtige, bijna transparante lichtval, vastheid, relatieve isotropie en homogeniteit is marmer heel erg gewild als bouwmateriaal en in de beeldhouwkunst, ondanks dat het een vrij harde marmersteen is om handmatig te bewerken. Marmer heeft temperaturen en drukken nodig die bedoeld zijn om kalksteen om te vormen in marmer. Dit is dermatie hoog dat eventueel het kalksteen van marmer met de aanwezige fossielen vernietigd worden.

Marmer is een mooie vloer soort voor in uw huis

Marmer is een schitterende natuursteen die heel mooi past in uw huis om een sfeervolle kamer te creeren. Marmer natuursteen heeft een enorme uitstraling wat u huis en sfeer zeer ten goede komt.

Marmer tegen een scherpe prijs leverbaar!

Bij tegelgoed.nl is marmer als vloer tegen een zeer scherpe prijs leverbaar. Dit komt voornamelijk omdat wij marmer met grote volumes inkopen en dit ook aanbieden op het internet, waardoor de scherpe prijs voor marmer bewerkstelligd kan worden.

 

Informatie over marmer hardsteen leisteen vloer
Informatie over: hardsteen | marmer | leisteen | graniet | keramiek | sitemap
Webdesign © 2009 M.E. Designs